Adventure Events

Engen Cycle in the City - Cape Town

engen

Ride - Eat - Play - Repeat

Date: 7th November 2015

Description: Criterium Racing

Venue: Cape Town Stadium

Additional Information:

Number Collection: Cape Town Stadium Saturday 7 November 2015, 1 hour before race starts.

You will be required to produce your valid CSA license or proof of provincial affiliation at registration or you will be required to purchase an event license.For all the new CSA Racing and Licensing Rules and Regulations please visit the CSA website - click here.

More Information - click here

To Enter - CLICK HERE

Program for the day

CATEGORY                                          START TIME                 DURATION
Registration Opens                                 08:00
Mini-Me’s: U12 boys & U14 Girls            08:30                        20mins + 1 Lap
Minions: U10 boys & U12 Girls               09:00                        20mins + 1 lap
Newbies: U8 boys & U10 girls                09:30                        20mins + 1 lap
Youth: U14 boys & U16 & Jnr Girls        10:00                        20mins + 1 lap
Scooters / side-wheels (Kiddies Play Track)     10:00             20mins
NKOTB – U16 Boys     10:30     25mins + 1 lap
Y-bike Race (Kiddies Play Track)           10:40                         20mins
Prize Giving: All Youth Categories         11:00                          25mins + 1 lap
Drop & Roll                                             11:20                          40mins
Signing Session with Danny MacAskill   12:00                         30mins
Vibe Crew Dance-off                               12:00                        15mins
Fixie Flat-box (no brakes)                       12:15                        20mins + 1 lap
Street Rebels: Junior Men                       12:40                        25mins + 1 lap
Prize Giving: Fixies & Street Rebels       13:10                         10 mins
Veteran Men (30 – 39)                             13:20                        25mins + 1 lap
Midlifers: (40 – 49)                                   13:50                        25mins + 1 lap
Prize Giving: Veterans & Midlifers           14:20                        10mins
Street Queens & Vintage Men (50+)       14:30                        25mins + 1 lap
Crazy Cranks (no professionals or licensed riders)   15:10      25mins + 1 lap
Prize-Giving: Vintage Men & Crazy Cranks  15:40                   10mins
Street Kings                                             15:50                         55 mins + 1 lap
Drop & Roll                                               16:50                        40 mins
Prize Giving: Street Kings and Queens (Top 3 )     17:30          15 mins
Signing Session with Danny MacAskill     17:30
Jimmy Nevis                                              17:45                       40mins
Mi Casa                                                     18:30                       60mins
Last update on this event: 28/10/2015
Event added: 28/10/2015
General Event Details
DATE:
Saturday, 07 November 2015
EVENT TYPE:
PROVINCE / AREA:
Western Cape, Cape Town
Map of Event Start